Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30087

Steenworp-ID
30087
Op de markt sinds
Straat
Koningstraat
Nummer
1
Toevoeging
A
Postcode
2515JH
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
192 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 141 per jaar
Totaalprijs
€ 27.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Metterwoon Vastgoed BV
mail: info@metterwoon.nl
tel: 070-3544300
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Deze winkelruimte is gelegen in een woon-/winkelstraat in de Schilderswijk. In de straat zijn veel lokale winkeliers gevestigd. Er is een beknopte buitenruimte aanwezig. Frontbreedte 7 meter, welstandsklasse C 1.
Verhuurd wordt uitsluitend het casco, maar de winkelruimte wordt opgeleverd in de staat waarin het zich alsdan bevindt. Onderhoud en/of vervanging van eventueel aanwezige voorzieningen zijn voor rekening en risico van huurder.

Google Maps statische kaart