Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30090

Steenworp-ID
30090
Op de markt sinds
Straat
Sluisplein
Nummer
13
Toevoeging
B
Naam object / bouwdeel
Casco horeca ruimte
Postcode
2266AV
Vestigingsplaats
Leidschendam

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
292 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 599.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Robswart Bedrijfshuisvesting
mail: info@rob-swart.nl
tel: 079-3513111
Opmerkingen

Unieke mogelijkheid om in dit leuke horeca concentratiegebied van de Sluis in Leidschendam uw restaurant te kunnen vestigen alsmede mooie activiteiten op en rond het water te ondernemen.
In deze inspirerende (werk)omgeving is per direct beschikbaar een object van 292 m² horecaruimte met terras mogelijkheden aan de voorzijde en direct aan de waterkant tezamen totaal 33 m². De gevel is volledig vernieuwd en kan geheel naar binnen toe geopend worden wat een zeer ruimtelijk en uitnodigend gevoel geeft. De buurt rondom de Sluis in Leidschendam is uitgegroeid tot een zeer levendig horecagebied met een diversiteit aan leuke restaurants.
De horecaruimte wordt in huidige casco gerenoveerde staat opgeleverd en is onder andere voorzien van een zeer fraaie nieuwe entree pui.
Bestemmingsplan Leidschendam Zuid vastgesteld door de gemeente Leidschendam-Voorburg op 29-03-2016. Het object heeft een horecabestemming t/m categorie 6.