Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30093

Steenworp-ID
30093
Op de markt sinds
Straat
Laan van Meerdervoort
Nummer
140
Naam object / bouwdeel
Gezellig café (VDS ID 1291)
Postcode
2517BE
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
95 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 171 per jaar
Totaalprijs
€ 16.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Gezellig café aan de langste laan van Den Haag. Zo’n klein kroegje… je weet wel, daar waar het altijd gezellig is. Eind jaren 80 begon Haagsche Jantje aan de Laan van Meerdervoort zijn huiskamercafé. Al snel bleek dit een succes en wisten de bewoners uit de buurt, maar ook vaste klanten van heinde en verre dit café te vinden voor een gezellig praatje onder het genot van een lekker biertje aan de bar.
Eigenlijk is er sinds die tijd niet zoveel veranderd, alleen heeft Haagsche Jan het café inmiddels 5 jaar geleden over gedaan aan Graafjan. De vaste bezoekers zijn er nog steeds evenals het luisterende oor van de barman en de typische Haagsche humor. En doordeweeks spelen er diverse dartteams, waardoor het café ook dan lekker gevuld is.
Maar ook Graaf Jan vindt het tijd worden voor iets anders en daarom wordt gezocht naar een waardig opvolger voor dit leuke café. Je hoeft niet van adel te zijn om dit café tot een succes te maken, maar gewoon op zoek zijn naar een gezellige kroeg met vaste clientèle!
Verplichtingen: speelautomaten.
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: tegen elk aannemelijk bod.