Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30094

Steenworp-ID
30094
Op de markt sinds
Straat
Koningin Julianalaan
Nummer
249
Naam object / bouwdeel
Bruin Café (VDS ID 1293)
Postcode
2273JG
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
80 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 284 per jaar
Totaalprijs
€ 22.680 per jaar
Servicekosten per m²
€ 19 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Bruin café in Voorburg. Dit gezellig ingerichte bruincafé kunt u vinden op de Koningin Julianalaan in Voorburg, naast restaurant Rose Garden en tegenover de bibliotheek in het winkelcentrum Julianabaan. Het café is voorzien van alle voorzieningen zoals een bar, krukken, tafels, en een klein terras voor de deur. Het café staat bekend om de live muziek, het darten en de pokeravonden. Het heeft een ongedwongen sfeer, kortom gewoon een gezellige plek voor jong en oud!
Het café heeft een vergunning tot 02:00 uur en in het weekend tot 03:00 uur. Op dit moment is het café echter geopend op dinsdag en woensdag van 16:00 tot 23:00 uur, donderdag tot 01:00 uur en in het weekend tot 02:00 uur. Uitbreiding van deze openingstijden is dus mogelijk en biedt de mogelijkheid om leuke activiteiten te organiseren. Het café beschikt over een keukentje welke op dit moment niet als zodanig wordt gebruikt.
Overname van het café is zonder verplichtingen jegens brouwerij, de 2.500L biertanks zijn eigendom van het café. Wel verplichtingen voor speelautomaten.
Voorschot stookkosten: € 1.320,- per jaar
Voorschot servicekosten: € 218,- per jaar
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 49.000,-