Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30095

Steenworp-ID
30095
Op de markt sinds
Straat
Frederikstraat
Nummer
32
Naam object / bouwdeel
Fantastische Horecalocatie in het centrum (VDS ID 1294)
Postcode
2514LK
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
155 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 348 per jaar
Totaalprijs
€ 54.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Fantastische Horecalocatie in het centrum. Deze hippe lunch hot spot is een jaar geleden neer gestreken in Den Haag en heeft in de korte tijd een zeer goeie reputatie opgebouwd. Het bedrijf serveert super lekkere koffie en heerlijke broodjes. Het zit er daarom ook bijna altijd vol. Binnen zijn er ruim 60 zitplaatsen, maar deze zijn ruim opgezet waardoor het creëren van meer zitplaatsen absoluut tot de mogelijkheden behoort. De zaak heeft een complete ingerichte keuken, met allemaal nieuwe apparatuur en een dubbele toiletgroep. Alles is vorig jaar nieuw geplaatst. Verder is er een leuk terras aan de weg aan de voorzijde van het restaurant met 20 zitplaatsen.
Deze prachtige zaak is uitermate geschikt voor vele formules, o.a. lunch- en dinerzaak, specialiteitenrestaurant met Internationale keuken, of als eetcafé, brasserie. De vergunning laat openingstijden toe tussen 07:00 uur en 01:30 uur doordeweeks en zelfs tot 02: 30 uur in het weekend. Verkoop wegens verhuizing van de huidige exploitatie.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.