Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30096

Steenworp-ID
30096
Op de markt sinds
Straat
Dorpsstraat
Nummer
41
Naam object / bouwdeel
Restaurant gelegen in het gezellige oude centrum (VSD ID 1296)
Postcode
2712AC
Vestigingsplaats
Zoetermeer

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
200 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 202 per jaar
Totaalprijs
€ 40.440 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Restaurant gelegen in het gezellige oude centrum. Vleesspecialiteitenrestaurant De Heeren van Soetermeer is gevestigd in het karakteristieke geboortehuis van de beroemde keurslager Piet van den Berg. Het ‘vlees van Piet’ is tegenwoordig een begrip binnen de horeca en springt eruit door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Bijzondere nauw geselecteerde vleessoorten waaronder die van het M.R.IJ. vlees zijn terug te vinden op de kaart van De Heeren van Soetermeer. Naast het lekkere eten staat dit restaurant bekend om goede bediening en leuke activiteiten zoals “Beers and Meat” avonden en BBQ masters.
De zaak biedt plaats aan 65 personen, ook kunnen gasten hier heerlijk genieten op het fantastische tuinterras. Op dit moment focust het restaurant zich alleen op diner, eventuele uitbreiding door lunch te gaan draaien zal de omzet doen stijgen. Het restaurant heeft goede recensies waaronder een 8.3 bij the Fork.
De handelsnaam zit niet bij de koop inbegrepen.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 130.000,-

Google Maps statische kaart