Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30097

Steenworp-ID
30097
Op de markt sinds
Straat
Dorpsstraat
Nummer
74
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
Multifunctionele Horecalocatie in het oude centrum (VDS ID 1297)
Postcode
2712AM
Vestigingsplaats
Zoetermeer

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
660 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 109 per jaar
Totaalprijs
€ 72.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Multifunctionele Horecalocatie in het oude centrum. Het monumentale pand ‘de Graanschuur’ in het oude centrum van Zoetermeer is omgetoverd tot een eigentijds multi functioneel horecapand. Door de centrale ligging binnen Zoetermeer (vlak langs de A12 en de uitstekende parkeergelegenheid pal voor de deur, is deze locatie interessant en voor vele doeleinden geschikt.
Op dit moment is er 1892 Eten & Drinken in gevestigd, vernoemd naar het bouwjaar van het pand, maar dit is ook de ideale locatie voor feesten, recepties, bruiloft of zakelijke bijeenkomsten. Met een beetje fantasie is er zelfs een theater of bioscoop van te maken!
De totale afmeting van het pand is 660 m², met een terras van nog een bijna 100 m². In totaal kunnen er evenementen worden gehouden tot ruim 500 personen, verdeeld over een restaurant met plek voor 80 personen, een aparte zaal welke ook bij het restaurant kan worden betrokken zodat in totaal 130 personen kunnen dineren, maar welke ook geschikt is voor een borrel, receptie of ontvangst tot max. 150 personen.
De Theaterzaal op de 1ste etage (voorheen een bioscoop en later een klein theater) is een prachtige zaal met oneindig veel mogelijkheden. Hier kunnen gezelschappen van 50 tot wel 250 personen genieten van een groot lopend buffet, een Walking Dinner, een knallende feestavond of receptie. Club 1892 beschikt over een eigen bar en een licht/geluidsinstallatie. Voor mindervalide gasten is een lift aanwezig.
De keuken is compleet ingericht, met voldoende apparatuur om alle gasten goed en op tijd te kunnen voorzien.
De huurprijs is een staffelhuur oplopend van € 72.000,- naar € 102.000,- per jaar in een periode van 5 jaar.
Verplichtingen: Brouwerij (Grolsch), overname personeel.
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 210.000,-

Google Maps statische kaart