Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30100

Steenworp-ID
30100
Op de markt sinds
Straat
Loosduinse Hoofdplein
Nummer
190
Naam object / bouwdeel
Leuke lunchroom / croissanterie (VDS ID 1503)
Postcode
2553CZ
Stadsdeel
Loosduinen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
81 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 352 per jaar
Totaalprijs
€ 28.536 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Leuke lunchroom / croissanterie in een wijkwinkelcentrum met terras. De lunchroom heeft ongeveer 42 zitplaatsen binnen en een leuk terras met nog eens 30 stoelen. In de wintermaanden 4 tafels met 12 stoelen buiten. De zaak is startklaar en heeft een zeer behoorlijke omzet, zeker gezien de beperkte huidige openingstijden.
De inventaris is compleet en goed onderhouden. De zaak heeft een “voor elk wat wils” kaart van koffie met gebak en van verse broodjes tot poffertjes. Alles wordt vers gemaakt uit de counter die midden in de zaak staat.
Dit is de ideale zaak voor een echtpaar of (horecastel), die een leuk draaiende dagzaak willen beginnen, met gunstige openingstijden. Maar ook andere formules zijn zeker denkbaar, zoals cafetaria, catering of afhaal- en bezorg van bijv. pizza’s en pasta’s. De zaak heeft een dubbele toiletgroep waardoor verkoop van alcohol mogelijk is.
Verplichtingen: twee part - time allround personeelsleden en een zaterdaghulp van 6 uur
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 59.000,-