Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30103

Steenworp-ID
30103
Op de markt sinds
Straat
Koningin Emmaplein
Nummer
3
Naam object / bouwdeel
Restaurant 'De Sierkan' (VDS ID 2027)
Postcode
2518RH
Stadsdeel
Segbroek (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
69 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 271 per jaar
Totaalprijs
€ 18.720 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: restaurant ‘De Sierkan’. Dit is een object die mede door haar vergunningen veel mogelijkheden biedt. De vergunning laat openingstijden toe van 7 uur in de ochtend tot half2 ’s nachts van zondag tot en met woensdag en tot half3 ‘s nachts op donderdag, vrijdag en zaterdag. Van oudsher is dit een café geweest. De huidige eigenaresse heeft van deze locatie een zeer charmante brasserie gemaakt met openingstijden vanaf 11 uur in de ochtend tot 11 uur in de avond. De mogelijkheid is daarnaast ook de dag vroeg te beginnen voor de koffieklanten en de passanten van de achterliggende woonwijken die naar de stad en het centraal station gaan. Deze locatie ligt goed in het zicht en heeft een leuk terras, niet alleen aan de gevel, maar ook op het pleintje aan de overkant.
25 zitplaatsen binnen, 7 zitplaatsen aan de bar. 10 zitplaatsen buiten op het pleintje, 10 zitplaatsen aan de gevel. Grote kelder voor opslag. Dubbele toiletgroep. Horeca vergunning categorie 2
Het onroerend goed van dit object samen met de Constant Rebecquestraat 2a is overigens ook te koop.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 59.000,-