Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30104

Steenworp-ID
30104
Op de markt sinds
Straat
Kettingstraat
Nummer
9
Naam object / bouwdeel
Prachtig restaurant in hartje centrum (VDS ID 2058)
Postcode
2511AL
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
330 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 276 per jaar
Totaalprijs
€ 91.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: prachtig restaurant, midden in het centrum, op slechts 50 meter van diverse theaters en bioscopen is dit met recht een superlocatie. Gelegen tussen de 3 grote winkelstraten van Den Haag (Venestraat, Gravenstraat, Spuistraat) en de Passage. Op dit moment is er een onbeperkt sushiformule gevestigd, maar met gemak kan dit restaurant worden omgeturnd tot tapasbar, grand café/ brasserie of restaurant met een andere (Internationale) keuken. De zaak kan volgens de vergunning geopend zijn tot 01.30 uur doordeweeks en tot 02.30 uur in het weekend.
De totale oppervlakte van het restaurant is 330 m², waarvan 295 m² begane grond en 35 ²m wordt
gebruikt als opslagruimte op de 1e verdieping. Het restaurant heeft 160 zitplaatsen. Er is een terras aan de voorzijde met 70 stoelen.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 180.000,-