Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30105

Steenworp-ID
30105
Op de markt sinds
Straat
Bierkade
Nummer
16
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
Eten bij Werelds (VDS ID 2059)
Postcode
2512AB
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
137 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 155 per jaar
Totaalprijs
€ 21.175 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: restaurant ‘Eten bij Werelds’. Dit object heeft een groot terras in de zon aan het water. De boten van de Ooievaart varen af en aan en in de zomer zit het terras dan ook altijd vol met passanten. Eten bij Werelds zit direct naast het havenkantoor van de Ooievaart. In het rijtje zitten verschillende restaurants, een hostel en om de hoek wordt een hotel gerealiseerd.
De eigenaren van de restaurants en lunchrooms hebben de handen ineen geslagen om dit mooie stukje Den Haag met z’n grachten nog meer op de kaart te zetten. Gemeente Den Haag toont ook grote betrokkenheid. Zo vindt jaarlijks het succesvolle 3 daagse evenement ‘Jazz in de gracht’ plaats. Dit evenement is op de Bierkade en de Dunne Bierkade georganiseerd, sinds een paar jaar zijn ook de grachten van de omgeving van de Hooikade erbij betrokken.
Dit geweldige horeca object is compleet ingericht en daarom ook direct te betrekken. Dit object is bij uitstek geschikt voor eenzelfde soort concept, een restaurant waar ook de mogelijkheid tot lunch geboden wordt. Het is een lichte zaak met aan de voor en achterkant grote raampartijen. De keuken is van alle apparatuur voorzien. Naast de keuken bevindt de spoelkeuken, daarnaast nog een ruimte voor opslag en een kleine ruimte voor het houden van kantoor. Via de achterzijde vindt de bevoorrading plaats.
De vergunning laat openingstijden toe tot half 2 ’s nachts doordeweeks en tot half 3 ’s nachts op donderdag, vrijdag en zaterdag.
De zaak biedt plaats aan ongeveer 48 personen, uit te breiden naar 70. Het zonnige terras biedt plaats aan 48 personen aan het water en nog eens 8 aan de gevel. Aan de achterzijde bevindt zich een binnenplaats, deze kan alleen als opslag gebruikt worden. Dubbele toiletgroep.
Er kan een parkeerplaats aan de achterzijde van het pand gehuurd worden, de kosten hiervan zijn € 360,- per jaar.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 180.000,-