Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30106

Steenworp-ID
30106
Op de markt sinds
Straat
Groenewegje
Nummer
115
Naam object / bouwdeel
The Court (VDS ID 2068)
Postcode
2512LP
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
210 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 120 per jaar
Totaalprijs
€ 25.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: restaurant ‘The Court’. The Court is gelegen aan het Groenewegje met een terrasboot! De boot biedt plaats aan 38 personen. Deze terrasboot heeft vanaf einde van de middag de zon en is dus ideaal gelegen in verband met borrel en diner. Er worden geen vergunningen meer uitgegeven voor het houden van een terrasboot.
Het interieur is zo ingericht dat het voortzetten van dezelfde formule behoort tot mogelijkheden, maar zeker het serveren van diner is een grote kans. Het interieur heeft mooie donkere kleuren, chesterfield zithoekjes en leren meubels. De eigenaren hebben een bar op maat laten bouwen met 2 cocktail werkstations. Binnen biedt plaats aan ongeveer 45 gasten. Aan de gevel, rondom is nog ruimte voor een terras.
De keuken is volledig uitgerust voor het bereiden van diner. De huidige eigenaren maken weinig gebruik van de keuken aangezien ze geen diner aanbieden. Dit hebben ze in het verleden wel gedaan en dat bleek een succes. Helaas is de chef terug naar Italië gegaan, waar hij vandaan komt. Achter de keuken is een zeer ruime opslag aanwezig. Deze opslag zou mogelijk teruggeven kunnen worden aan de verhuurder, hij zou deze willen ombouwen tot appartement. Dit zal in verder overleg met de verhuurder besproken kunnen worden.
De vergunning is een categorie 2 en laat openingstijden toe tot half2 doordeweeks en tot half3 in het weekend. The Court is vanwege het concept alleen in de avonduren geopend.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 95.000,-