Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30108

Steenworp-ID
30108
Op de markt sinds
Straat
Hooikade
Nummer
4
Naam object / bouwdeel
Restaurant in buurtschap 2005 (VDS ID 2071)
Postcode
2514BH
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
161 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 224 per jaar
Totaalprijs
€ 36.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: restaurant in buurtschap 2005. Aan een van de mooiste grachten van Den Haag, in het Buurtschap 2005, ligt deze onderneming. De Denneweg, het Lange Voorhout en het prestigieuze Hotel des Indes liggen om de hoek. Dit object is direct te betrekken. De inventaris en keuken zijn niet lang geleden helemaal nieuw aangeschaft. De vergunning is categorie 2 met openingstijden tussen 07.00 uur en 02:00 uur doordeweeks en 07.00 uur en 02.30 uur in het weekend. Er is een dubbele toiletgroep aanwezig.
De inrichting van de horeca blijft achter, de naam en alle uitingen die verwijzen naar de naam zijn niet over te nemen. Dit object aan de Hooikade heeft een mooie locatie die startklaar is en mogelijkheden biedt voor verschillende horecaconcepten. De mogelijkheid tot pachten voor de resterende huurtermijn is bespreekbaar.
Vrij van verplichtingen
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 67.500,-

Google Maps statische kaart