Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30109

Steenworp-ID
30109
Op de markt sinds
Straat
Gedempte Gracht
Nummer
78
Naam object / bouwdeel
Horecaobject in een zeer gewilde straat
Postcode
2512KB
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
126 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 517 per jaar
Totaalprijs
€ 65.136 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Horecaobject in een zeer gewilde straat. Dit object ligt aan de Gedempte Gracht in hartje centrum Den Haag, om de hoek van Pathé het Spui en tegenover de Markthof. De Gedempte Gracht begint een echte fast food straat te worden met een zeer divers aanbod. Het winkelaanbod is aan het afnemen en ruilt zijn plek in voor leuke hippe horeca invullingen. Bij de invulling voor deze locatie kun je denken aan een delicatessenwinkel, toko, traiteur, ijssalon, etc. De vergunning laat een categorie 1 toe met openingstijden tussen 07.00uur en 23.00uur. Er is een dubbele toiletgroep aanwezig. De huidige huurder schenkt geen alcohol, maar dit is wel mogelijk.
De inrichting van de horeca blijft achter, de naam is niet over te nemen, ook is deze formule op deze locatie niet mogelijk. Al met al een mooi horeca object op een gewilde locatie, die met weinig aanpassing betrokken kan worden.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 100.000,-