Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30110

Steenworp-ID
30110
Op de markt sinds
Straat
Anna Paulownastraat
Nummer
25
Naam object / bouwdeel
Eetwinkel (VDS ID 2075)
Postcode
2518BA
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
72 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 144 per jaar
Totaalprijs
€ 10.380 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Eetwinkel. In de meest bruisende en gezellige stadswijk van Den Haag, vind je deze eetwinkel. Dit is de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, ateliers, restaurants en cafés vindt. Ook zijn hier het bekende Vredepaleis, Panorama Mesdag, de Koninklijke stallen en de Paleistuin te vinden. Aan de achterzijde van het pand bevind zich een mooie binnentuin.
Op deze locatie is detailhandel met een melding tot ondersteunende horeca van 25% van toepassing. Dit houdt in dat horeca niet de hoofdactiviteit van de onderneming kan zijn. Je zult moeten denken aan een traiteur waarbij je gelegenheid biedt het eten ter plaatste te nuttigen, of een winkel die daarnaast koffie met gebak verkoopt.
De openingstijden zijn van 07.00uur tot 22.00uur, 7 dagen in de week.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 30.000,-

Google Maps statische kaart