Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30113

Steenworp-ID
30113
Op de markt sinds
Straat
Laan van Meerdervoort
Nummer
638
Naam object / bouwdeel
Restaurant 'Big Burger' (VDS ID 4100)
Postcode
2564AL
Stadsdeel
Segbroek (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
285 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 67 per jaar
Totaalprijs
€ 19.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: restaurant ‘Big Burger’. Deze horecagelegenheid is gevestigd op de Laan van Meerdervoort, de langste laan van Nederland. Momenteel ligt de focus op het afhalen en bezorgen, maar het draaien van diner/ lunch zal de omzet zeker doen stijgen. In deze zaak wordt de echte Amerikaanse burgersfeer gecreëerd. Alles is hier aanwezig om de mooiste burgers op tafel te zetten of om te bezorgen. De totale oppervlakte is verdeeld over de begane grond en een zéér ruime kelder met stahoogte.
De locatie is uitermate geschikt voor een gezellig eetcafé of buurtrestaurant. Het restaurant ligt relatief dicht bij het strand. In de omgeving wonen veel gezinnen met kinderen die eerst naar het zuiderstrand gaan en ’s avonds geen zin meer hebben om te koken. Hier liggen zeker uw kansen.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: tegen elk aannemelijk bod.