Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30114

Steenworp-ID
30114
Op de markt sinds
Straat
Prinsestraat
Nummer
99
Naam object / bouwdeel
By J&M (VDS ID 4108)
Postcode
2513CC
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
116 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 290 per jaar
Totaalprijs
€ 33.600 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: restaurant ‘By J&M’. Zeer leuk restaurant in de gewilde Prinsestraat van Den Haag. De Prinsestraat is onderdeel van het Hofkwartier. Dit gedeelte van Den Haag Centrum is een gezellige mix van horeca, winkels en kunst. Bewoners, expats, bezoekers en toeristen weten allemaal hun weg te vinden naar deze authentieke en historische winkelstraat. Op dit moment wordt de straat helemaal opgeknapt. Voor de deur is alles al klaar.
Dit sfeervolle restaurant is momenteel 5 dagen per week geopend. Zondag en maandag is het gesloten. De openingstijden zijn van 15:00 uur tot 22:00 uur. Uitbreiding van deze tijden is zeker mogelijk. De vergunning is categorie 2, welke openingstijden toelaat van 07:00 uur tot 02:00 uur.
De zaak biedt plaats aan ongeveer 30 personen. Achterin is een zeer gezellig tuin welke plaats biedt aan ongeveer 20 personen. Bij binnenkomst is er een gezellige bar aanwezig met circa 7 barkrukken. De zaak ademt een huiskamersfeer met verschillende zitjes en open haard. Onder het restaurant is tevens een zeer ruime kelder aanwezig met stahoogte. Deze wordt gebruikt als opslag.
Op dit moment is er een gevelterras aanwezig met 12 zitplaatsen, maar er is nu ook de mogelijkheid om een parkeerhaventerras aan te vragen. Dit wordt ook door de huidige eigenaar onderzocht.
Er is een mogelijkheid tot overname van het onroerend goed.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.