Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30115

Steenworp-ID
30115
Op de markt sinds
Straat
Frederik Hendriklaan
Nummer
122
Naam object / bouwdeel
Lunchroom/traiteur op 'De Fred' (VDS ID 4113)
Postcode
2582BG
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
202 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 238 per jaar
Totaalprijs
€ 48.130 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: prachtige lunchroom/traiteur met veel mogelijkheden aan de Frederik Hendriklaan te Den Haag. U kunt hier terecht voor heerlijke en maaltijden waar u zowel ter plekke als thuis van kunt genieten! Deze maaltijden worden vers en verantwoord bereid. Bij binnenkomst valt direct het lichte en frisse karakter op. De zaak is dan ook begin 2017 geheel nieuw gebouwd en ingericht met hoogwaardige materialen.
Gelijk links in de zaak staan twee grote vitrines waar alle, met zorg bereide, gerechten in staan. Aansluitend vindt u de open keuken welke van alle gemakken is voorzien. Achter in de zaak treft u een grote inloopkoelcel met aansluitend nog de toilettengroep. De zaak biedt tevens plek voor 46 personen verdeeld over hoge en lage tafels achter in de zaak. Tevens is er een mogelijkheid tot een gezellig terras in de tuin. In de zéér ruime kelder, met stahoogte, bevind zich een nette opslag met overzichtelijke stellingen. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een kleine opslag en een kantoorruimte.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.

Google Maps statische kaart