Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30116

Steenworp-ID
30116
Op de markt sinds
Straat
Prinsestraat
Nummer
12
Naam object / bouwdeel
Casco horecalocatie (VDS ID 4119)
Postcode
2512CD
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
140 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Den Haag Centrum (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 229 per jaar
Totaalprijs
€ 32.040 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Wie kent het pand niet, de slager op de hoek van de Prinsestraat mét automatiek! Sinds 1862 altijd een slagersbedrijf en nu heeft u de kans om hier uw horecabedrijf te starten. De locatie wordt casco aangeboden. De verhuurder zal nieuwe kozijnen plaatsen met dubbel glas. De verdere afwerking in het pand dient te worden gerealiseerd door de nieuwe huurder.
De Prinsestraat is één van de gezelligste winkelstraten van de Haagse binnenstad. Naast het gevarieerde winkelaanbod ontpopt deze straat zich meer en meer als een culinaire straat met leuke en interessante horecazaken.
Categorie 1 vergunning met alcohol is toegestaan.
Grote kelder met deels stahoogte.