Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30134

Steenworp-ID
30134
Op de markt sinds
Straat
Maasdijkseweg
Nummer
130
Postcode
2291PJ
Vestigingsplaats
Wateringen

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
448 m²
Deelverhuur
Nee

en

Kantoor

Beschikbare oppervlakte
112 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Westland Bedrijven Center (Wateringen)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 748.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
5
Aanbieders
Santen & Gasille Makelaars BOG
mail: delier@santen-gasille.nl
tel: 0174-511300
Rijnpoort Makelaars
mail: info@rijnpoort.nl
tel: 0174-294652
Opmerkingen

Het betreft hier een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw met daarin deze prachtige lichte bedrijfsruimte van 368 m² op de begane grond, een entresol van 80 m² en 112 m² op de verdieping. Voor het pand zijn 5 eigen parkeerplaatsen gelegen alsmede 2 parkeermogelijkheden aan de zijkant. Het bedrijfspand heeft een totale hoogte van 9,00 meter. De verdiepingsvloer is gelegen op een hoogte van 4,30 meter.
Indeling:
De bedrijfshal op de begane grond heeft een oppervlakte van 368 m² en is v.v. een betonvloer met een draagvermogen van 2000 kg/m². Er is een aparte entree met trapopgang naar de verdieping. Tevens zijn er aan de voor- en zijkant 2 grote elektrisch bedienbare overheaddeuren. De vloer op de begane grond is v.v. een vloerverwarmingscircuit. In het dak van de bedrijfshal zijn 2 mechanisch bediende lichtstraten aanwezig. In de bedrijfsruimte is een kantine met keukenblok en toiletgroep aanwezig met 3 aparte ruimtes.
Via een aparte entree met loopdeur bereikt u de verdieping welke 112 m² groot is en eveneens is uitgevoerd in een betonvloer met een draagvermogen van 500 kg/m². Deze verdieping wordt verwarmd middels een cv-ketel met vloerverwarming. Op deze verdieping is eveneens een toiletgroep aanwezig met 3 aparte ruimtes. De ruimte is ingedeeld met 2 aparte kantoorruimtes v.v. een plafond met verlichting, vloerbedekking, kabelgoten en een pantry. De vloer is afgewerkt met vloerbedekking.
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 2.440,- per jaar.