Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30144

Steenworp-ID
30144
Op de markt sinds
Straat
De Eerensplein
Nummer
9
Postcode
2593NA
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
88 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 205 per jaar
Totaalprijs
€ 18.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
ARE Makelaars
mail: info@are.nl
tel: 070-3040141
Opmerkingen

Gerenoveerde winkelruimte in kleine winkelstrip aan De Eerensplein aan het eind van de Theresiastraat in het Bezuidenhout. Aan De Eerensplein zit in dezelfde winkeltrip nu een Tandarts, Gall en Gall, een Makelaar een Pizzeria en een Toko. Frontbreedte 9,4 meter. Welstandsklasse B 1.
Indeling:
Winkel (42 m²) met 3 grote etalageruiten. Tussenruimte met nieuwe keuken en toilet van 16.5 m². Achterruimte te gebruiken als spreekkamer met 2 daklichten (29,5 m²). Nieuwe Remeha cv-ketel.