Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30156

Steenworp-ID
30156
Op de markt sinds
Straat
Mijnbouwstraat
Nummer
112
Naam object / bouwdeel
4e verdieping
Postcode
2628RX
Vestigingsplaats
Delft

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
170 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
A
Prijs per m²
€ 160 per jaar
Totaalprijs
€ 27.200 per jaar
Servicekosten per m²
€ 20 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
12
Prijs per parkeerplaats
€ 1.050
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Kantoor-loft met strakke afwerking en met glaswanden afgescheiden vergaderruimte gelegen op de 4e verdieping met eigen terras, moderne keuken en patchkast met Ziggo aansluiting. Te huur tegen een vaste prijs in de huidige, gerenoveerde staat. Zeer geschikt voor o.a. ict bedrijven, maatschappelijke en zakelijke dienstverleners. Het kantoor is met kabelgoten (incl. databekabeling) er zijn vele aansluitpunten overal in de ruimte. Geen gedoe met kabels en snoeren meer, en door de vele aansluitpunten is de etage zeer flexibel in te richten. Een heerlijk ruim en flexibel kantoor met de binnenstad bij de hand en toch alle gemakken van een kantoorlocatie.
Oplevering in huidige nette staat.
Er is een eigen elektra aansluiting per verdieping en u sluit daarvoor dus direct een contract met uw eigen leverancier.
Energielabel: A - 1,00

Brochures