Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30177

Steenworp-ID
30177
Op de markt sinds
Straat
Herckenrathstraat
Nummer
1
Postcode
2681DG
Vestigingsplaats
Monster

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
66 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
15 m²

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
66 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
15 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 214 per jaar
Totaalprijs
€ 14.100 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Online Bedrijfsmakelaar
mail: info@onlinebedrijfsmakelaar.nl
tel: 0497-712052
Opmerkingen

Multifunctionele ruimtes beschikbaar voor de verhuur op een toplocatie! De ruimtes zijn fantastisch om te gebruiken als bijvoorbeeld uitzendbureau, advies- of coaching bureau. Het is ook een zeer geschikte praktijkruimte voor tandarts, fysiotherapeut, kapper of schoonheidssalon. Kortom: huur een professionele, complete spreekruimte & behandelkamer/praktijkruimte.
Er staat een ingerichte plek voor je klaar om je van alle gemakken te voorzien. Je kunt je eigen laptop inpluggen en je bent “ready to go!”
Beschikbaar:
Werkplek 1: kantoor: 51 m², € 10.200,- per jaar
Inclusief: koffie & thee mogelijkheid, glasvezel internet, zonnescherm, diverse werkplekken, loungebank, ventilator, flip-over + stiften, vergader/werktafel, bureaustoelen, staande werkplekken en voldoende zit mogelijkheden. De ruimte kan ook worden onderverdeeld in kleinere ruimten met schermen of vaste muren met deuren. Met enige aanpassingen is hij ook te gebruiken als bijvoorbeeld schoonheidssalon of eventueel te delen met zelfstandige uit dezelfde of aanvullende branche .
Werkplek 5: kantoor: 15 m², € 3.900,- per jaar
Inclusief: koffie & thee mogelijkheid, glasvezel internet, Bureaustoel + Bureau, bijzettafel, Airco. Heerlijke lichtinval en ramen die open kunnen voor frisse lucht.
Oplevering:
- Razendsnel Glasvezel Internet. Iedere werkplek beschikt over een draadloze internetverbinding
- 7 dagen per week beschikbaar
- Flexibel opzegtermijn van huurcontract, je kunt de werkplek per 2 maanden huren
- Gratis parkeren.

Google Maps statische kaart