Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30185

Steenworp-ID
30185
Op de markt sinds
Straat
Zuideindseweg
Postcode
2645BJ
Vestigingsplaats
Delfgauw

of

Agrarische grond (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
19.903 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Oudijk Makelaardij
mail: info@oudijkmakelaardij.nl
tel: 0182-649088
Opmerkingen

Percelen weiland, ongeveer 2 hectare, met redelijke hoogte ligging ten opzichte van polderpeil met goede ontsluiting en bereikbaarheid. Op het perceel staat een schuur annex stal van 110 m². Percelen hebben een goede ontsluiting op de openbare weg. Erfdienstbaarheid van weg voor achtergelegen perceel grasland.
Ingevolge het vigerend bestemmingsplan, Ruyven-Zuidpolder, heeft het object voornamelijk een agrarische bestemming met landschaps- en natuurwaarden, wro-zone wijzigingsgebied 3. Het object is eveneens gedeeltelijke belast met een leidingen- en/of kabelstrook.
Koopprijs is op aanvraag.

Google Maps statische kaart