Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30187

Steenworp-ID
30187
Op de markt sinds
Straat
Tiendweg
Nummer
2
Toevoeging
M
Naam object / bouwdeel
Tiens Office-Fitness
Postcode
2671SB
Vestigingsplaats
Naaldwijk

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
520 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten per m²
€ 20 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
28
Aanbieders
Helm en Heus Makelaars
mail: info@helmheus.nl
tel: 0174-419000
Opmerkingen

Achter de ’Tiend-office’ bevindt zich een ruime bedrijfshal. DE geschikte locatie om sportgelegenheid te creëren voor werknemers en omwonenden. De locatie biedt diverse mogelijkheden tot het creëren van zowel grote fitnessruimte als afgesloten ruimte waar personal training en groepslessen gegeven kunnen worden. De ruimte is nader in te delen, waardoor deze precies naar wens en behoefte kan worden ingedeeld. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Indeling:
begane grond: 520 m²
vide: 150 m²
Uitbreiding mogelijk 1e verdiepingsvloer van 215 m²
Mogelijkheid tot bijna 900 m²
Er zijn 28 gemeenschappelijke parkeerplaatsen op achtergelegen terrein. Mogelijkheid tot het creëren van douche- en toiletruimte, gescheiden ruimte voor groepslessen, kleedruimte en kluisjes.