Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30201

Steenworp-ID
30201
Op de markt sinds
Straat
Westerschelde
Nummer
371
Postcode
2721NN
Vestigingsplaats
Zoetermeer

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
97 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
A
Prijs per m²
€ 254 per jaar
Totaalprijs
€ 24.600 per jaar
Servicekosten per m²
€ 15 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting
mail: onno@reibestein.nl
tel: 070-3319799
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Roti Center te Zoetermeer. Het betreft hier een tussen-horecaruimte op de begane grond met een terras deel uitmakende van het winkelcentrum Oosterheem te Zoetermeer. Thans is de ruimte in gebruik door het Roti Center concept. Huidige gebruiker heeft aangegeven diens exploitatie ter plaatse te willen overdoen. Verhuurder heeft aangegeven diens medewerking te willen verlenen en geeft er de voorkeur aan om met een opvolgend huurder een nieuwe huurovereenkomst aan te gaan. Frontbreedte 11,8 meter. Welstandsklasse B 1.
Indeling:
Begane grond: 97 m² horecaruimte
54 m² terras voor de breedte van de pui.
Oplevering in casco staat, doch huurder heeft de ruimte ingericht en afgewerkt zoals deze thans is en welke inrichting en afwerking naast de exploitatie ter overname wordt aangeboden.
Bestemming:
De begane grond mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, thans dus in gebruik voor lichte horeca.
De promotiebijdrage bedraagt € 1264,52 per jaar.
Het voorschot voor de servicekosten bedraagt € 1500,- per jaar. Deze servicekosten zijn verschuldigd voor het feit dat de ruimte deel uit maakt van het winkelcentrum. De verbruikskosten voor gas, elektra en water zijn hierin niet begrepen.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 89,500,-.
Energielabel A – 1,02.

Brochures