Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30221

Steenworp-ID
30221
Op de markt sinds
Straat
Stationsplein
Nummer
5
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
De Vegetarische Snackbar
Postcode
2515BT
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
0 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 0 per jaar
Totaalprijs
€ 13.020 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Klaassen Horecamakelaardij
mail: info@klaassenbv.nl
tel: 033-2581330
Opmerkingen

Ter overname aangeboden, de Vegetarische snackbar te Den Haag, een unieke en bewezen formule. Het betreft hier een goed lopend horeca bedrijf met een wel zeer trendy formule. De Vegetarische Snackbar voert een uniek en volledig, zoals de vastgelegde naam (voor de gehele Benelux) doet vermoeden, geheel vegetarisch en veganistisch assortiment. Gelegen In het bruisende centrum van Den Haag, temidden op het recentelijk volledig opgeknapte Stationsplein van het Hollands Spoor, waar dagelijks ca. 75.000 mensen voor hun treinreis moeten zijn. Daarnaast fungeert het Stationsplein als belangrijk overstap punt voor het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich meerdere winkels en diverse horeca gelegenheden. Deze geweldige kans leent zich bij uitstek voor de start van een franchise formule. Er wordt gezocht naar de ideale overname kandidaat die zich zowel in de formule herkend alsook bij voorkeur over de middelen beschikt om deze formule verder uit te rollen.
Indeling:
binnen 22 zitplaatsen,
terras: 16 zitplaatsen.
Openingstijden - ma t/m zo 11:00 - 21:00
Vrij van verplichtingen voor personeel.
Omzetindicatie: op aanvraag
Overname som voor goodwill en inventaris: € 295.000,-