Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30225

Steenworp-ID
30225
Op de markt sinds
Straat
Vesteplein
Nummer
136
Postcode
2611WG
Vestigingsplaats
Delft

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
190 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 221 per jaar
Totaalprijs
€ 42.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Klaassen Horecamakelaardij
mail: info@klaassenbv.nl
tel: 033-2581330
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Kwalitaria in Delft. Het object wordt gehuurd van FFC waar Kwalitaria bij behoort. Het is dus niet mogelijk om deze zaak voor een andere formule over te nemen. Je bent als ondernemer verantwoordelijk voor de resultaten van je eigen vestiging en maakt daarbij optimaal gebruik van de kracht van de formule.
Openingstijden: Dagelijks van 11.00 tot 20.30 uur. Op maandag en zondag van 12.00 tot 20.30 uur.
In het restaurant zijn 64 zitplaatsen, bij de afhaalcounter nog eens 5-6 en op het bijzonder goed zon-gelegen terras ook 50 zitplaatsen.
Vanuit Kwalitaria wordt de mogelijkheid geboden om ingewerkt te worden om zo goed van start te kunnen gaan. Daarnaast zal u door Kwalitaria worden bijgestaan met de juiste marketing activiteiten om uw omzet (nog verder) te laten stijgen. In franchiseverband staat u er nooit alleen voor.
De kosten voor het aansluiten bij de formule:
- Entree fee: € 16.000,- eenmalige fee,
- Promotie fee: € 5.700,- per jaar;
- Franchise fee: 3% van de omzet per jaar.
Overnamesom: n.o.t.k. (Omzet boven de € 500.000,- per jaar)
In samenwerking met Kwalitaria zijn er financieringsmogelijkheden bij de bank. U dient minimaal over een eigen vermogen te beschikken van 30% van de totale financieringsbehoefte.

Brochures
Google Maps statische kaart