Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30226

Steenworp-ID
30226
Op de markt sinds
Straat
Fluwelen Burgwal
Nummer
1
Toevoeging
D
Postcode
2511CH
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
66 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Den Haag Centrum (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
A
Prijs per m²
€ 327 per jaar
Totaalprijs
€ 21.600 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
SQM Vastgoed
mail: info@sqm.nl
tel: 070-3460930
Opmerkingen

Winkelruimte gelegen aan de Fluwelen Burgwal 1D. De Fluwelen Burgwal maakt onderdeel uit van de ‘Haagsche Entree’ en verbindt Den Haag Centraal Station met het kernwinkelgebied van Den haag. In de directe omgeving van de Fluwelen Burgwal bevinden zich zowel locale als regionale winkels zoals Lekker Brood, Boekhandel Douwes, Bink Bikes, de Spar en Coffee Company. Verder bevinden zich in de directe omgeving o.a. het Centraal Station, het Stadhuis van Den Haag, vele ministeries en het Binnenhof. Aan de overkant van de Fluwelen Burgwal komt binnenkort een Hotel en op steenworp afstand is het cultuurcomplex van Den Haag, Amare, in aanbouw. In dit cultuurcomplex komen o.a. een concertzaal, thearerzaal, ensamblezaal en nog veel meer. Frontbreedte 4,8 meter, welstandsklasse B 1.
Indeling:
Begane grond: 66 m² winkelruimte
Bestemming:
Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.
Lichte horeca is bespreekbaar.