Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30236

Steenworp-ID
30236
Op de markt sinds
Straat
Van Egmondstraat
Nummer
75
Naam object / bouwdeel
De Haegsche Kliek
Postcode
2581XJ
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
50 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
9 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
De Haegsche Kliek
mail: dehaegschekliek@gmail.com
tel: 070-2046100
Opmerkingen

Ben jij op zoek naar een fijne, inspirerende en betaalbare werkplek in Den Haag, maar heb je geen fulltime werkplek nodig? De Haegsche Kliek is een nieuwe (huiselijke) verzamelwerkplek voor vrouwelijke ondernemers in Den Haag. Per 1 maart 2020 is het mogelijk om deel uit te maken van dit nieuwe concept. Het unieke aan DHK is dat je de mogelijkheid hebt om voor een goede prijs dagdelen af te nemen. In overleg en bij beschikbaarheid is het zelfs mogelijk om per uur gebruik te maken van een van de vier gezellig ingerichte ruimtes. De Haegsche Kliek bevindt zich in een dubbel bovenhuis op de rand van het Statenkwartier. De Haegsche Kliek is een plek waar complementaire genees- en behandelwijzen en disciplines samenkomen ten behoeve van de verbetering van het welbevinden van vrouwen.
Gebruiksmogelijkheden:
- Een plek waar je gesprekken kunt voeren met cliënten (bijv. psycholoog, coach, diëtiste etc)?
- Een ruimte waar je cliënten kunt behandelen (bijv. massage, haptonomie, voetreflexologie, acupunctuur, fysiotherapie, schoonheidsspecialiste etc)?
- Een intieme plek voor bijvoorbeeld workshops, bijeenkomsten, groeps/privé (baby)yoga/pilateslessen?
- Een plek waar je andere, gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers ontmoet en waar zomaar bijzondere samenwerkingen tot stand kunnen komen? (bijv. psycholoog, coach, diëtiste etc)? bijeenkomsten, groeps/privé (baby)yoga/pilateslessen?
Beschikbare ruimten:
FEMME, ELLE en DONNA Drie ruimtes van 9-12 m². Met name geschikt voor behandelingen en het voeren van gesprekken.
EVE Een ruimte van 20 m². Met name geschikt voor workshops, lessen, cursussen en bijeenkomsten. Deze ruimte kan desgewenst groter gemaakt worden (32 m²).
De ruimtes zijn ingericht en uitgerust met een zitje, salontafel en soms een bureau. Tevens is het mogelijk om - bij langdurige en veelvuldige afname - de ruimtes in overleg aan te passen aan persoonlijke wensen. Naast de af te huren (gespreks-)ruimtes is er een algemene wachtruimte voor cliënten, een keuken, een buitenruimte en zelfs een douche aanwezig.
Je kunt elke dag van de week gebruik maken van een van de ruimtes. Er zijn elke dag drie mogelijke dagdelen: Ochtend: 8.30 - 12.30 uur Middag: 13.00 - 17.00 uur Avond: 18.00 - 22.00 uur.
Tarieven zijn op aanvraag.
Meer informatie over DHK kun je vinden op www.ninarang.nl/home/dhk