Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30259

Steenworp-ID
30259
Op de markt sinds
Straat
De Savornin Lohmanplein
Nummer
9
Postcode
2566AA
Stadsdeel
Loosduinen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
587 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 166 per jaar
Totaalprijs
€ 97.650 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
TiHM Horecamakelaardij
mail: info@tihm.nl
tel: 010-5221426
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Chinees-Indische restaurant, gelegen boven een winkelcentrum, met panoramisch uitzicht op de omgeving.
Het restaurant is gelegen op de tweede verdieping van het winkelcentrum en is te bereiken vanaf het parkeerdek en via een separate traphal met lift vanaf de begane grond. Vanaf deze tweede verdieping biedt het restaurant een panoramisch uitzicht rondom op de omgeving. Het restaurant heeft een groot aantal vierkante meters - 480 m² -, waardoor dit restaurant voor allerlei formules geschikt is, zoals een wokrestaurant, all-you-can-eat formules en feestlocatie. Het biedt thans plaats aan 170 gasten. Er is een apart afhaalgedeelte en via een inpandige trap naar een verdieping lager is een opslagruimte van 110 m² bereikbaar. Deze opslagruimte is op dezelfde verdieping als het parkeerdek en via een deur toegankelijk. Het restaurant is zes dagen per week geopend, heeft in het weekend en op feestdagen een lopend buffet en verzorgt ook catering.
Het horecabedrijf heeft thans Heineken als brouwer, maar een nieuwe ondernemer is vrij om een andere brouwer te kiezen. Er is wel een personele verplichting, maar in overleg kan gekeken worden wat hiervoor de mogelijkheden zijn.
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 75.000,-

Google Maps statische kaart