Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30261

Steenworp-ID
30261
Op de markt sinds
Straat
Kapelweg
Nummer
55
Naam object / bouwdeel
Theeschenkerij Waterkant
Postcode
2587BK
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
50 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
TiHM Horecamakelaardij
mail: info@tihm.nl
tel: 010-5221426
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Roeibotenverhuur-Theeschenkerij Waterkant. Middenin het Rosarium van het Westbroekpark ligt deze als een prachtige parel verscholen in het groen. Idyllisch gelegen midden in de natuur, maar toch in de stad. Een heerlijke plek voor lunch, borrel, diner, high tea. Een oase om even tot rust te komen, bekend om de ongedwongen, relaxte sfeer. Door de beschutte ligging is het vaak de warmste plek van Den Haag. Dit gegeven, samen met het mooiste grasterras van Den Haag, maakt dat het hier goed toeven is voor jong en oud tijdens de mooie zomermaanden.
Sinds 23 jaar is de exploitatie in handen van de huidige eigenaresse. Deze heeft nu besloten dat het tijd is om het stokje door te geven aan een nieuwe enthousiaste ondernemer!
De Waterkant beschikt over een terrein van 532 m², bestaande uit een enorm grasterras en een theehuis van 50 m². Ook bevindt zich op het terrein een oude bunker, die nu in gebruik is als opslagruimte en expositieruimte. Het betreft een grondhuurovereenkomst waarop een recht van opstal gevestigd wordt. Een recht van opstal is een registergoed, waarvan overdracht bij de notaris plaatsvindt.
Op het terrein worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals exposities en voorstellingen in de bunker, BBQ's, whiskey proeverijen, feestavonden. Vaak zijn er leuke activiteiten voor kinderen. Elke zaterdagavond is er live muziek. Ook is de Waterkant officiële trouwlocatie en vinden er regelmatig trouwfeesten plaats, waarbij alles betoverend versierd wordt. In juli is er de Parade in het park.
Om bij de Waterkant te komen kun je behalve via het park ook de handbediende pont nemen vanaf de Haringkade. Er zijn negen roeiboten en er is een varend terras voor maximaal 12 personen. Dagelijks kan er gevaren worden tussen 10.00 en 21.00 uur. Ook de rondvaartboten van Den Haag varen langs het terras.
Op het pand rust een horeca 2 vergunning met alcohol. Dit betekent dat het theehuis dagelijks geopend mag zijn tussen 07.00 en 02.00 uur (donderdag, vrijdag en zaterdag tot 02.30 uur). De Waterkant is elke dag geopend vanaf april t/m september.
Vrij van verplichtingen.
Huurprijs is op aanvraag.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag. Gelieve alleen te reageren met aantoonbaar eigen vermogen.