Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30271

Steenworp-ID
30271
Op de markt sinds
Straat
Hoofdstraat
Nummer
29
Toevoeging
A
Postcode
2678CE
Vestigingsplaats
De Lier

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
42 m²
Deelverhuur
Nee

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
42 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
De Lier Centrum (De Lier)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 200 per jaar
Totaalprijs
€ 8.400 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Van Ruijven Makelaardij
mail: info@vanruijvenmakelaardij.nl
tel: 0174-515254
Opmerkingen

Karakteristieke kantoor-/praktijkruimte midden van het centrum van De Lier. Deze charmante ruimte is voorzien van authentieke details en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Voor de deur en in de nabije omgeving is ruime parkeergelegenheid aanwezig en de bereikbaarheid is zeer goed nabij diverse uitvalswegen. Er is tevens een binnenplaats en serre, welke gezamenlijk gebruikt wordt met bovenwoning.
Indeling:
Begane grond: 45 m² kantoor-/praktijkruimte.
Vanaf de winkelstraat entree, hal voorzien van glas in lood, spreekkamer voorzien van glas in lood, systeemplafond en zitbank, spreek/behandelkamer voorzien van aanrecht met dubbele wasbak, boiler en systeemplafond, keuken voorzien van systeemplafond, aanrecht, schoorsteen, deur naar de kelder en vaste kast, serre met deur naar binnenplaats, toilet, opstelplaats cv-ketel, vast kastje.
Oplevering inclusief:
- combiketel, merk “Remeha”, bouwjaar 2013;
- boiler, merk ”Daaldenop”.