Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30276

Steenworp-ID
30276
Op de markt sinds
Straat
Platinastraat
Nummer
103
Postcode
2718ST
Vestigingsplaats
Zoetermeer

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.550 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Lansinghage (Zoetermeer)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 50 per jaar
Totaalprijs
€ 78.000 per jaar
Servicekosten per m²
€ 4 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
mail: info@hopman-schreuder.nl
tel: 079-3428777
Opmerkingen

De Platinastraat is gelegen op het bedrijventerrein Lansinghage en is via de Lansinghageweg en de Oostweg eenvoudig vanaf rijksweg A-12 (Den Haag-Utrecht) te bereiken. Op een zichtlocatie (met uitstekende reclamemogelijkheden!) langs de doorgaande weg is per direct een efficiënte showroom/bedrijfsruimte beschikbaar. Door de ruime daglichttoetreding, mede door de aanwezigheid van een binnenplaats, kan dit object zelfs gedeeltelijk als kantoorruimte gebruikt worden.
Indeling:
Begane grond: 623 m² bedrijfsruimte
1e verdieping: 927 m² bedrijfsruimte
Oplevering inclusief:
- betonvloer;
- vloerbelasting 2.000 kg/m² (begane grond);
- verlichtingsarmaturen;
- systeemplafond (gedeeltelijk);
- toiletgroepen;
- verwarming;
- patio;
- overheaddeur;
- vrije hoogte 3 meter (begane grond).
Bestemming:
De bestemming van de objecten betreft "Bedrijfsdoeleinden (BA, BB, BC)". Tevens zijn detailhandelsactiviteiten die, gezien hun aard, niet thuishoren in winkelgebieden toegestaan. Dit betreft met name detailhandel in auto's, boten, caravans, landbouwwerktuigen en grove materialen. Daarnaast kunnen burgemeester en wethouders vrijstelling verlenen voor detailhandel in meubelen, keukens en/of badkamers.

Brochures