Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30281

Steenworp-ID
30281
Op de markt sinds
Straat
Strijplaan
Nummer
101
Postcode
2285GJ
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
185 m²
Deelverhuur
Nee

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
185 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 97 per jaar
Totaalprijs
€ 18.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Brix Makelaars
mail: info@brixmakelaars.nl
tel: 070-3222269
Opmerkingen

Multifunctionele winkel-/praktijkruimte, gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex aan de Strijplaan te Rijswijk. Het object heeft een uitstekende attentiewaarde en leent zich bij uitstek voor partijen in de (para-)medische branche, maar ook detailhandel behoort tot de mogelijkheden. Het object beschikt over meerdere entreedeuren en zou derhalve voor een combinatie van gebruikers geschikt kunnen worden gemaakt.
Indeling:
Begane grond: 185 m² winkel-/praktijkruimte
Oplevering in casco staat, waarbij het door de voorafgaande huurder aangebrachte inbouwpakket (o.a. toilet, keukenblok, systeemplafonds, verwarmingsradiatoren, dubbele schuifdeuren) 'om niet' aan de huurder zal worden overgedragen (vervanging en onderhoud voor rekening en risico van huurder). De bedrijfsruimte heeft ooit deel uitgemaakt van het belendende pand en is hiervan afgescheiden waarbij de technische installaties geheel zijn afgekoppeld. De ruimte zal door verhuurder worden voorzien van een nieuwe meterkast met daarin voorzieningen voor gas- elektriciteit en water tot in de meterkast. Eventueel aankoppelen aan de bestaande installaties zal geheel voor rekening en risico van huurder komen.
Bestemming:
Bij de gemeente Rijswijk valt de onroerende zaak in het bestemmingsplan ‘De Strijp’
De omschrijving van de bestemming van dit perceel volgens dit bestemmingsplan is: ‘Gemengd’ '
Binnen deze bestemming is er een maatschappelijke functie voor de begane grond mogelijk, waaronder wordt verstaan: overheids-, medische, onderwijs-sociaal-culturele, levensbeschouwelijke, sociaal-recreatieve en daarmee vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, alsmede niet-commerciële voorzieningen ten behoeve van sportbeoefening, voorzieningen ten behoeve van het verenigingsleven, speelvoorzieningen, kinderdagverblijven en kinderopvang; Tevens behoort detailhandel tot de mogelijkheden.
Huurtermijn in overleg.

Brochures