Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30332

Steenworp-ID
30332
Op de markt sinds
Straat
Barbarasteeg
Nummer
3
Postcode
2611BM
Vestigingsplaats
Delft

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
54 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 160 per jaar
Totaalprijs
€ 8.640 per jaar
Servicekosten per m²
€ 30 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Kantoorkamer in een prachtig rijks-monumentaal voormalig gymnasium recht tegenover het station in Delft in de binnenstad. De beschikbare ruimte is gelegen op 1e etage aan de voorzijde van het pand met vrij uitzicht over stationsplein. Vroeger was dit een gymnasium en tegenwoordig wordt het pand gebruikt door een 3 D ontwerpbureau, advocatenkantoor Vuurens & Lagerweij en een software ontwikkelaar. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling. De ligging is ideaal voor openbaar vervoer want de tram, trein en bus stoppen voor de deur.
Indeling:
1e verdieping: 54 m² kantoorruimte
Oplevering in huidige, nette staat.
Huurtermijn in overleg, maar minimaal 1 jaar.

Brochures
Google Maps statische kaart