Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30349

Steenworp-ID
30349
Op de markt sinds
Straat
Paul Krugerlaan
Nummer
269
Naam object / bouwdeel
Fastfood Keten 'Chicken Spot'
Postcode
2571HJ
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
160 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 329 per jaar
Totaalprijs
€ 52.560 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Horeca Makelaardij Knook & Verbaas
mail: info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl
tel: 06-57237409
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Goed lopend Fastfoodketen Chicken Spot aan de Paul Krugerlaan in de gezellige Transvaal wijk in Den Haag is op zoek naar een franchisenemer. De winkel van 160 m² is volledig ingericht en voldoet aan de strengste eisen, met ruim voldoende zitplaatsen. Daarnaast heeft het nog een terras van zo’n 100 m² langs de gevel.
Het betreft hier een bewezen, goed lopend franchiseketen welke volledig halal is, die op zoek is naar de juiste ondernemer die dit op deze plek wil uitbaten. Het bedrijf heeft zijn eigen bezorgdienst en is aangesloten bij thuisbezorgd.nl
Na diverse trainingen en inwerkperiode neemt u de zaak zelfstandig over. U betaalt maandelijks een vergoeding/fee voor het concept wat zich dubbel terugbetaald. Daarnaast profiteert mee in de centrale inkoop, zodat de brutomarge nog beter is. Maar denkt u, ik wil dit bedrijf zonder het concept, ook dit is bespreekbaar.
Openingstijden: ma t/m do van 12:00 tot 23:00 uur, vrijdag van 12:00 tot 02:00 uur, zaterdag van 18:00 tot 03:00 uur en zondag van 18:00 tot 24:00 uur
Verplichtingen: in overleg bij overname franchiseconcept
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 140.000,-