Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30372

Steenworp-ID
30372
Op de markt sinds
Straat
Stationsplein
Nummer
1
Postcode
2275AZ
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
147 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten per m²
€ 25 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Groenewegen Vastgoedadvies BV
mail: jacques@groenewegenvastgoedadvies.nl
tel: 070-2210715
Opmerkingen

Op het station Voorburg is, prominent op een hoek gelegen en naast de kaartautomaat, een winkelruimte beschikbaar voor een ondernemer die kan voorzien in de behoefte van de moderne reiziger. Gezocht wordt naar een ondernemer die, met name op de piektijden, de potentiële klanten kan voorzien van koffie, ontbijt, lunch, een snelle hap, een krantje/tijdschrift, een vergeten boodschap en wellicht een bezorglocatie voor online bestelde producten en/of een postagentschap met een stomerij service. Vanwege de ligging in/aan het station ben je als ondernemer al zeker van een dagelijkse passantenstroom! Andere invulling is in overleg mogelijk.
De huurprijs is in overleg en de overige voorwaarden worden vervat in de standaard huurovereenkomst die door NS gebruikt wordt voor winkelruimten op haar stations.
Het voorschot energielevering bedraagt € 5.145,- per jaar.