Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30376

Steenworp-ID
30376
Op de markt sinds
Straat
Waldorpstraat
Nummer
25
Naam object / bouwdeel
Den Haag Hollands Spoor
Postcode
2521CA
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
59 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
NS Stations
mail: nsv.info@ns.nl
tel: 030-3004365
Opmerkingen

Aan de Laakhavenzijde van het Station Den Haag Hollands Spoor is een extra entree voor het station gebouwd. De bestaande tunnel vanuit de stationshal is doorgetrokken naar de Laakhavenzijde en vormt daar een prachtige ontsluiting voor de stad. Aan de Laakhavenzijde van het station vindt u diverse kantoren, studentenwoningen, de Haagse Hogeschool maar ook de herontwikkeling van het hier te vestigen hoofdkantoor van PostNL.
Er worden diverse winkels toegevoegd waarvan er nu nog maar één te huur is. In de naastgelegen winkels komen verschillende foodformules en een bloemist. Voor de nu te huur staande winkel denken we primair aan een non-food formule. Maar bijv. een food/cadeau/koffie-invulling past ook.
De huurprijs is op aanvraag. Er wordt gewerkt met een omzetafhankelijke huur.
Oplevering 2e kwartaal 2020.

Brochures
Google Maps statische kaart