Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30413

Steenworp-ID
30413
Op de markt sinds
Straat
Burgemeester Feithplein
Nummer
96
Postcode
2273BW
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
391 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Voorburg Centrum - (K) (Voorburg)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 199 per jaar
Totaalprijs
€ 78.000 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Kantoor-/horecaruimte te huur gelegen op de begane grond van het Burgemeester Feithplein 96 te Voorburg. Op een unieke locatie aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg, naast winkelcentrum Julianabaan en het Noteboompark, worden twee kantoortorens getransformeerd tot een appartementencomplex met op het maaiveldniveau twee tot drie commerciële ruimtes. De onderhavige kantoorruimte / horecaruimte is gelegen op de begane grond van toren “Kleine Feith”. De ruimte wordt niet voorzien van een verwarmingsinstallatie. Voor het aanbrengen van een verwarmingsinstallatie door huurder is een plek gereserveerd in de kelder.
Indeling:
Begane grond: 391 m² kantoorrruimte
Oplevering in casco staat, inclusief:
- een in de vloer afgedopte rioolaansluiting ten behoeve van een toilet op de standleiding voor vuilwater (aansluiting ten behoeve van vetvangput);
- waterinvoer, inclusief benodigde watermeter tot in de meterkast;
- een elektra-invoer, inclusief benodigde elektra tussenmeter tot in de meterkast;
- in de meterkast een invoer ten behoeve van telefoon en radio/televisie;
- schachtruimte (860 mm x 1566 mm) voor de afzuiging van de keuken;
- ten behoeve van de ventilatie een loos (geïsoleerd) ventilatiekanaal in een schacht.
Bestemming:
Het gehuurde mag worden gebruikt als kantoorruimte, voor dienstverlening of als horecaruimte (lichte horeca met ten hoogste subcategorie 1d, overeenkomstig bijlage 1 – Staat van Horeca-activiteiten van het ter plaatste geldende bestemmingsplan “Voorburg Midden”).

Brochures