Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30438

Steenworp-ID
30438
Op de markt sinds
Straat
Luifelbaan
Nummer
16
Postcode
2242KT
Vestigingsplaats
Wassenaar

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
255 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Wassenaar Centrum (Wassenaar)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 134 per jaar
Totaalprijs
€ 34.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Robswart Bedrijfshuisvesting
mail: info@rob-swart.nl
tel: 079-3513111
Opmerkingen

Winkelruimte gelegen aan de Luifelbaan in het stijlvolle en gezellige centrum van Wassenaar. Aan de Luifelbaan bevinden zich o.a. een keurslager, groenteboer, bakkerijen, o.a. supermarkt Jumbo en tal van andere verswinkels en horecagelegenheden. Aan de achterzijde zijn laad- en losmogelijkheden aanwezig. Frontbreedte 7 meter, welstandsklasse A 2.
Indeling:
Begane grond: 125 m² winkelruimte
Kelder: 130 m²
Oplevering in huidige staat.
Bestemming:
De winkelruimte valt onder artikel 6 Centrumdoeleinden. De op de plankaart voor centrumdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a.kantoren, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en (dag)horeca, met dien verstande dat horeca uitsluitend toegestaan is voor zover het horeca in categorie 1 a en b, zoals vermeld in de bij deze voorschriften behorende bijlage, Staat van Horeca-activiteiten, betreft, met dien verstande dat deze functies uitsluitend op de begane grond zijn toegestaan,
b.detailhandel, met dien verstande dat deze functie uitsluitend op de begane grond is toegestaan.