Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30476

Steenworp-ID
30476
Op de markt sinds
Straat
Bezuidenhoutseweg
Nummer
105
Naam object / bouwdeel
3e verdieping
Postcode
2594AC
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
727 m²
Deelverhuur
Ja
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Utrechtsebaan - (K) (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
A
Prijs per m²
€ 175 per jaar
Totaalprijs
€ 127.225 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
6
Prijs per parkeerplaats
€ 1.750
Aanbieders
Vintges Advies en Makelaardij
mail: info@vintgesadvies.nl
tel: 070-7830303
Opmerkingen

Geheel vernieuwde kantoorruimte gelegen op de 3e etage met 6 parkeerplaatsen op eigen terrein. Op een zeer courante locatie in de wijk Bezuidenhout ligt dit recent geheel gerenoveerde kantoorgebouw. Bij de renovatie heeft de vastgoed eigenaar zo veel als mogelijk milieu bewuste keuzes gemaakt, zonder daarbij in te boeten op een aantrekkelijke en kwalitatief hoogwaardige huisvesting te bieden aan meerdere bedrijven. Medegebruikers in dit object zijn het o.a. het Voedingcentum, Lto Nederland, Brix ( detacheringsonderneming) en BplusM Architecten.
Er is een ruime goed geoutilleerde entree die professioneel bemenst wordt waarvandaan de verdiepingen ontsloten worden. Deze is naast de hoofdentree aan de Bezuidenhoutseweg ook via de achterzijde van het voor het gebouw bedoelde parkeerterrein en fietsenstalling.