Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30485

Steenworp-ID
30485
Op de markt sinds
Straat
Noordeinde
Nummer
35
Postcode
2514GC
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
782 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Den Haag Centrum (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 2.350.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
2
Aanbieders
Hulshof Makelaars
mail: info@hulshof.nl
tel: 070-3817181
Opmerkingen

Schitterende kantoorruimte voor ondernemers die op zoek zijn naar een unieke en exclusieve kantoorruimte in Den Haag schuin tegenover het werkpaleis van de Koning. Tevens interessant voor herontwikkeling door de gemengde bestemming welke op het object rust. Dit unieke zo te betrekken kantoor is opgebouwd uit een souterrain, bel-etage, 1ste en 2de verdieping. Aan de achterzijde beschikt het kantoor over een eigen buitenruimte voor het parkeren van minimaal 2 auto’s en de nodige fietsen.
Indeling:
782 m² kantoorruimte

Google Maps statische kaart