Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30501

Steenworp-ID
30501
Op de markt sinds
Straat
Zinkwerf
Nummer
20
Naam object / bouwdeel
Hubbel
Postcode
2544EE
Stadsdeel
Loosduinen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Opslagruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.000 m²
Deelverhuur
Ja
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Zichtenburg (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Hubbel
mail: rinse@hubbel-lastmile.nl
tel: 06-81153288
Opmerkingen

Hubbel biedt externe magazijnruimte voor uw bedrijf. Met Hubbel kunt u alle kanten op! Er bestaat de mogelijkheid voor cross-docking, op-en overslag of hub-in-hub. Heeft u behoefte aan een afgesloten eigen ruimte? Dan kiest u voor Hub-in-Hub. Wilt u uw leveranciers grote hoeveelheden bij Hubbel laten bezorgen en op afroep volledig ‘groen’ bij u laten bezorgen, dan kiest u voor op-en overslag. U betaalt dan alleen voor de ruimte en ritten die u gebruikt.
Met Hubbel heeft u op deze manier én meer ruimte over in uw eigen pand én u heeft nog maar een keer per dag een leverancier aan de deur. Dat bespaart u veel tijd!
Dienstverlening:
- Logistieke Hub: Cross-docking, op- en overslag, Hub-in-Hub en milieustraat aanwezig.
- Afleveren goederen op afroep: Door een efficiënte en gebundelde bezorging wordt u niet de gehele dag door gehinderd door leveranciers voor de deur.
- Ophalen goederen: Ophalen en terugbrengen naar de logistieke hub van retourmateriaal.
- Last Mile: Van logistieke hub naar eindbestemming, de laatste meters worden afgelegd door onze elektrische voertuigen. Deze rijden voor 100% op groene stroom! U neemt verantwoordelijkheid voor een groener Den Haag.
De intentie is om in het vierde kwartaal van 2020 met dit concept te starten.

Google Maps statische kaart