Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30502

Steenworp-ID
30502
Op de markt sinds
Straat
Boomaweg
Nummer
18
Postcode
2681RH
Vestigingsplaats
Monster

of

Agrarische grond (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
107.331 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Ariade Vastgoed B.V.
mail: info@ariade-vastgoed.nl
tel: 0174-415041
WLTM
mail: info@wltm.nl
tel: 088-4111888
Opmerkingen

Perceel tuinland (lichte zavel) en water met vrijstaande bedrijfswoning, groot circa 10.73.31 ha, voor nieuwbouw van een glastuinbouwbedrijf. Oppervlakte: 10.62.56 ha tuinland en water, excl. woonperceel Boomaweg 18 ter grootte van 0.10.45 ha. Goede ontsluiting, direct op de Boomaweg en extra ontsluiting op de Waellandweg
Drainage/ontwatering: deels aanwezig, maar door sloop voormalige (glas-)opstanden buiten gebruik, werking onbekend Verkaveling/vorm: rechthoekig, 2 x inspringend, bebouwbare breedte overwegend 265 meter
Belendingen: overwegend glastuinbouw
Bijzondere kenmerken: de kavel is geschikt voor de realisatie van 82.100 m² glasopstanden (variant A) of 83.500 m² glasopstanden (variant B), exclusief kantoor, erf en woonperceel. De inrichting is verder naar eigen inzicht van de koper in te vullen, conform de geldende regelgeving.
Woning: Vrijstaande bedrijfswoning gelegen aan de Boomaweg 18 te Monster, oorspronkelijk bouwjaar 1929 met een inhoud 550 m³. De woning is traditioneel gebouwd met stenen gevels, deels gedekt met pannen en deels voorzien van plat dak. De woning blijft in voortgezet gebruik bij de voormalige eigenaar/verkoper tot uiterlijk 1 juli 2024.
Koopprijs is op aanvraag.