Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30510

Steenworp-ID
30510
Op de markt sinds
Straat
Industrieweg
Nummer
3
Toevoeging
Z
Naam object / bouwdeel
1e verdieping
Postcode
2712LA
Vestigingsplaats
Zoetermeer

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
200 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Rokkehage (Zoetermeer)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 126 per jaar
Totaalprijs
€ 25.200 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Business Connect Bedrijfsmakelaardij
mail: info@business-connect.nl
tel: 079-3161020
Opmerkingen

Zeer luxe afgewerkte bedrijfsruimte met kantoor op de 1e verdieping. Vanwege een verandering in de bedrijfsstructuur, heeft de huidige huurder niet alle ruimte meer nodig, vandaar dat deze prachtige ruimte op duidelijk zichtbare hoek te huur aangeboden wordt, het meubilair kan gedeeltelijk mee gehuurd of overgenomen worden, hierdoor kan je als nieuwe huurder volledig in dezelfde stijl van start op deze locatie. Het gehele pand heeft zowel van binnen als buiten een luxe moderne industrial look.
De kantoorruimte op de verdieping is voorzien van vloerverwarming en airco. De kantoorruimte is nu voorzien van 1 grote kantoortuin een apart kantoor en een vergaderruimte.
De bedrijfsruimte op de begane grond heeft voldoende ramen om ook hier een luxe kantoor van te maken. Eventueel is bespreekbaar om alleen de verdieping of alleen de begane grond te huren