Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30514

Steenworp-ID
30514
Op de markt sinds
Naam object / bouwdeel
Strandpaviljoen Scheveningen
Postcode
2500QQ
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.800 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Horeca adviesbureau
mail: info@horecaadviesbureau.nl
tel: 0900-1212123
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Strandpaviljoen op een super goede locatie aan de boulevard van Scheveningen. Een totale oppervlakte van 1800 m². Dit grote paviljoen is uitermate geschikt voor het organiseren van evenementen, feesten en partijen. Het restaurant heeft 200 zitplaatsen, het terras 300, het terras op het strand heeft 500 zitplaatsen. Er zijn 400 ligplaatsen op de strandbedden.
Huurprijs: op aanvraag

Google Maps statische kaart