Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30516

Steenworp-ID
30516
Op de markt sinds
Straat
Oostdorperweg
Nummer
37
Naam object / bouwdeel
Big Bread Kitchen
Postcode
2242NE
Vestigingsplaats
Wassenaar

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
70 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 317 per jaar
Totaalprijs
€ 22.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Makelaar in Horeca
mail: info@makelaarinhoreca.nl
tel: 06-51707188
Opmerkingen

Gezocht voor franchise organisatie voor dit jaar een horeca ondernemer voor deze locatie in Wassenaar welke zal worden omgetoverd tot Big Bread Kitchen. Aan de haven van Wassenaar tussen diverse horecabedrijven ligt deze locatie. De ruime mogelijkheden voor een cafetaria /ijssalon, zal in een persoonlijk gesprek worden toegelicht. Het totale perceel meet 275 m². Bovendien is er een mogelijkheid voor een schitterend terras aan het water. Het bedrijf heeft vele mogelijkheden, zeker gezien de ruime keuken waardoor het ook interessant maakt voor een afhaal- en bezorgservice of gedeeltelijke ijssalon met bereiding van eigen ijs.
Nieuw interieur en inventaris. Realisatie per juni / juli 2020
Op basis van een intakegesprek zal worden bepaald of de ondernemer geschikt is voor een overname. Er dient voldoende aantoonbaar voldoende eigen vermogen beschikbaar te zijn.

Brochures
Google Maps statische kaart