Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30581

Steenworp-ID
30581
Op de markt sinds
Straat
Stoelmatter
Nummer
13
Toevoeging
D
Postcode
2292JM
Vestigingsplaats
Wateringen

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
286 m²
Deelverhuur
Nee

en

Kantoor

Beschikbare oppervlakte
190 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Wateringse Veld (Wateringen)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 139 per jaar
Totaalprijs
€ 66.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 695.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
6
Aanbieders
Van Baar Bedrijfsmakelaars
mail: info@vanbaar.nl
tel: 0174-638750
Opmerkingen

Het is een van de meest prominente gebouwen op bedrijventerrein Wateringse Veld: het bedrijfsverzamelgebouw aan de Stoelmatter. Het gebouw is vorig jaar nieuw opgeleverd, en de hoekunit is nu vrij. Dat betekent: ondernemen op een absolute zichtlocatie in een pand dat eigenlijk nog in nieuwstaat verkeert, met de mogelijkheid voor een grote werkvloer beneden en een representatief kantoor op de verdieping!
Qua oppervlakte is er ook binnen volop ruimte. De benedenverdieping is 286 vierkante meter, boven vind je nog eens 190 vierkante meter. Voor bedrijfswagens zijn er twee royale overheaddeuren beschikbaar, met aan beide zijden van de voorkant een loopdeur. Door het vele glas valt het licht royaal naar binnen.
De vrije hoogte bedraagt 3,90 meter, met uitzondering van het voorste deel met de vide die bijna 8 meter hoog is. De begane grond vloer is van beton. Vanzelfsprekend is de staat van onderhoud van het pand – nieuwbouw - uitstekend. Beneden is er een pantry voor de koffievoorziening en een toilet. De begane grond en verdieping zijn voorzien van energiezuinige warmtepomp installaties waarmee een aangenaam binnenklimaat kan worden gerealiseerd. Verwarmen in de winter en koelen in de zomer.
De verdieping is bereikbaar met een trap, aan weerszijden van het pand. Deze is - net als de begane grond - vrij indeelbaar. Ruimte genoeg voor en paar kantoorkamers, een spreekkamer en een kantine bijvoorbeeld. Ook hier is het plezierig werken door de veelheid aan grote ramen.

Google Maps statische kaart