Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30584

Steenworp-ID
30584
Op de markt sinds
Straat
Voldersgracht
Nummer
18
Postcode
2611EV
Vestigingsplaats
Delft

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
100 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Delft Centrum (Delft)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 300 per jaar
Totaalprijs
€ 30.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Leuke winkel in monumentaal grachtenpand te gebruik als winkel en eventueel dag horeca. De huidige huurder Instore is hier zeer succesvol en zij gaan op een andere locatie hun formule verder uitbouwen. Gezocht wordt naar winkeliers met leuke ideeën en zich zelf zien als toevoeging om de deze leuke gracht nog aantrekkelijker te maken! Een ideaal pand voor ondernemende mensen die graag op een historisch drukke locatie gevestigd willen zijn. Frontbreedte 3,3 meter, welstandsklasse B 1.
Horeca ondernemers: men zoekt geen döner/kebab of andere concepten met een goedkope uitstraling, ook nacht/avond horeca wordt specifiek niet gezocht. Verzocht wordt om de makelaar hiervoor dan ook niet te benaderen.
Kortere huurtermijnen in overleg maar mogelijk.

Brochures